Crida a la participació per a ballar la Polca de Cerdanyola

L’Esbart Sant Marçal fa una crida a les persones que vulguin ballar una dansa que fa sis anys s’ha fet un lloc a la Festa Major.

cartell_polca_2018Es fa una crida perquè els músics que ho vulguin acompanyin a les persones que ballaran la Polca de Cerdanyola del Vallès

Pel Roser de Maig tindrà lloc la tradicional ballada popular de la Polca de Cerdanyola, que es farà el diumenge 6 de maig a les 11:30 h a la plaça de l’Abat Oliba.

Aquesta ballada està oberta a tota la ciutadania que vulgui participar-hi. Per aquelles persones que no han ballat mai la Polca, es faran assaigs els dimarts 10, 17 i 24 d’abril a les 21 h, a la sala 22 de l’Ateneu. Aquelles persones que ja l’han ballada poden participar al darrer assaig, convocat el 24 d’abril, per a refrescar la senzilla coreografia del nostre ball.

Enguany, a més, els músics interessats en participar en la ballada popular també ho poden fer. Cal adreçar-se al telèfon 627 902 920 per a obtenir la partitura i en el cas dels músics es farà un únic assaig.

Comparteix: