Sortida a la Fira d’Abril per a la gent gran

L’Ajuntament sortejarà les 100 places disponibles per a visitar la Fira d’Abril i la caseta de la Casa de Andalucía de Cerdanyola el dimecres 2 de maig.

visitaferiaabril2016L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès mantindrà la tradició d’organitzar una sortida a la Fira d’Abril adreçada a la gent gran de la ciutat. Les places disponibles són 100 i aquestes s’assignaran mitjançant un sorteig públic que es farà el divendres 20 d’abril a les 17h a la sala de plens. La sortida inclourà el desplaçament en autocar, un passeig pel Recinte Firal del Fòrum de Barcelona, la recepció a la Caseta de la Casa de Andalucía de Cerdanyola i la tornada en autocar.

La sortida a la Fira d’Abril està adreçada a les persones residents a Cerdanyola del Vallès que tinguin 60 anys o més. El període d’inscripció serà del 16 al 20 d’abril, ambdós inclosos, de 10h a 14h de dilluns a divendres a l’Àrea d’Atenció a les Persones (avinguda d’Espanya, baixos 6C).

La Fira d’Abril de Catalunya 2018 se celebrarà entre el 27 d’abril i el 6 de maig al Parc del Fòrum de Barcelona. La Casa de Andalucía de Cerdanyola, com és habitual, comptarà amb una caseta en la Fira d’Abril, organitzada per la Federación de Entidades Culturales Andaluzas de Cataluña (FECAC) i les entitats que la formen. Les sevillanes, el bon ambient i el pescaíto seran els protagonistes d’una festa que arriba enguany a la 47a edició.

Per a qualsevol consulta es pot fer al telèfon 935 808 888 Ext. 2141 o al correu electrònic neiradml@cerdanyola.cat

Comparteix: