El programa ‘Fem Ocupació per a Joves’ torna a incentivar la contractació de joves

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès posa en marxa una nova edició del projecte Fem Ocupació per a Joves, un programa que combina la formació i la contractació.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El programa Fem Ocupació per a Joves l’ofereix l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a través del Servei Municipal de Treball. Fem Ocupació per a Joves té com a objectiu cobrir les necessitats reals de les empreses incentivant la contractació de joves d’entre 18 i 29 anys en situació d’atur i prioritàriament amb experiència professional. El programa combina la formació i la contractació amb la finalitat d’incrementar la inserció laboral.

Per al desenvolupament del projecte són necessàries empreses col·laboradores que ofereixin la contractació de joves amb un perfil Administratiu-d’Atenció al Client. Les empreses inscrites al programa reben importants subvencions per a la contractació, que haurà de ser per un període mínim de 6 mesos, a jornada completa o parcial. Durant aquest temps, la persona contractada rebrà un màxim de 150 hores de formació, que anirà a càrrec de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Fem Ocupació per a Joves és un programa adreçat a joves d’entre 18 i 29 anys en situació d’atur, inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i al Programa de Garantia Juvenil, i amb possessió del graduat d’ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mig.

Les persones i empreses interessades en formar part del projecte Fem Ocupació per a Joves han de dirigir-se al Servei Municipal de Treball, a la Masia Can Serraperera (avinguda de Roma s/n). El telèfon de contacte és 935 947 050 i el correu electrònic martinezns@cerdanyola.cat

«Aquest projecte està subvencionat pel SOC, pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, d’acord amb el Programa Fem Ocupació per a Joves regulat per l’Ordre EMO/256/2015, de 5 d’agost, modificada per l’Ordre TSF/212/2016, de 19 de juliol»

Comparteix: