El Club patinatge Cerdanyola, millor entitat de l’any

El divendres passat es va celebrar a l’Hotel Campus de la UAB el certamen anual de la Nit de l’Esport que premia els millors esportistes del nostre municipi per a la temporada passada.

Adela BerbelEl CP Cerdanyola tenia molt bona representació amb cinc nomenats en diferents categories: el grup Xou, Pol López i Marta Jiménez en parelles mixta, Pol López en individual masculí sub 19, Anna Ruiz en individual femení sub 19 i Clàudia Borras en sènior femení que va optar a un premi sent finalista d’aquesta Nit de l’Esport. Al final de la nit el Club Patinatge Cerdanyola va obtenir un premi molt important, concretament el guardó a la millor entitat de l’any i que s’ha lliurat a la presidenta Adela Berbel. Tot el CP Cerdanyola, esportistes i entrenadors es feliciten d’aquest guardó que recompensa una gran feina feta durant el 2017.

Per altra banda, aquest cap de setmana va tenir lloc a Malgrat de Mar (Barcelona) la preselecció cadet femení que dona accés al campionat de Barcelona i que agrupa les patinadores segons el seu nivell. El CPA Cerdanyola ha sigut el millor club d’aquestes dues jornades amb quatre classificades que competiran a la categoria A, la que dona accés al campionat de Catalunya i d’Espanya: Judit Martin va guanyar la seva sèrie, Carla García i Marta Barranco van ser respectivament segona i tercera de la seva i Clàudia López va ser 4ª en una altra sèrie. Altres resultats van ser: Andrea García 7ª competirà a la categoria B, Eva Dubosc 20ª competirà a la categoria D i Sònia Codina 24ª a la categoria E. Recordem que en total eren més de 120 patinadores que disputaven aquesta preselecció per a tractar de posicionar-se a la màxima categoria possible. Els diferents campionats de Barcelona tindran lloc al llarg de l’any, a diferents dates segons la categoria, us anirem informant.

Comparteix: