El model actual de l’esport escolar de Cerdanyola es porta a reflexió

El dilluns 5 de març es durà a terme la ‘I Jornada sobre Esport Escolar i Educació 360. L’esport escolar com a temps educatiu’ en el marc del grup de treball El paper de les famílies a la ciutat educadora del Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC).

cloenda-jocs-escolarsEntitats esportives, centres educatius i ciutadania en general estan convidades a debatre i reflexionar sobre el model actual de l’esport escolar a Cerdanyola del Vallès en la I Jornada Esport Escolar i Educació 360. L’esport escolar com a temps educatiu. Aquesta tindrà lloc el dilluns 5 de març, a les 18:30h, a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

La Jornada, que ha sorgit en el marc del grup de treball El paper de les famílies a la ciutat educadora del Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC), tindrà com a objectiu posar en comú les necessitats, interessos i inquietuds dels diferents agents implicats en alguna de les vessants de l’esport escolar. Com a experts en la temàtica intervindran Carles Barba, director de l’Aliança Educació 360 – Educació a temps complet, i Siscu Morales, mestre d’educació física. La jornada serà inaugurada per les regidores d’Esports, Laura Benseny, i d’Educació, Elvi Vila.

Comparteix: