Pol López i Marta Jiménez campions de Barcelona en parelles artístic

La parella formada pels dos patinadors del club patinatge Cerdanyola, en concret el Pol López i la Marta Jiménez, s’han proclamat aquest cap de setmana campions de Barcelona de patinatge artístic al pavelló de Vilanova i la Geltrú.

POL I MARTA CTO BARCELONA 2018Les patinadores locals van superar la segona parella de més de tres punts, demostrant el seu bon moment de forma. Recordem que aquest conjunt ja va ser l’any passat subcampió de la copa Europa a la seva categoria, i amb aquest resultat es classifiquen per al pròxim campionat de Catalunya que tindrà lloc a Sant Fost els 21 i 22 d’abril i on a ben segur seran uns dels favorits.

L’entrenador, Alfred Alsinet, es mostra molt satisfet del resultat obtingut fruit de moltes hores d’entrenament.

Comparteix: