El Cerdanyola FC suma un valuós empat davant la Pobla de Mafumet (2-2)

El Cerdanyola FC ha encadenat el cinquè partit consecutiu sense conèixer la derrota en un duel que s’ha pogut decantar per qualsevol dels dos costats.

GolPrimers minuts d’igualtat i domini altern però sense profunditat de cap dels dos equips, fins que en el minut 26, una jugada des de banda esquerra de De Nova ha acabat amb una passada de la mort rematada per Moha al fons de la xarxa. Els vallesans no han tardat a reaccionar amb un xut de Roger que ha sortit fregat el pal. En el 36, els de Toni Carrillo han tornat a fer valer la seva principal arma, les jugades a pilota aturada. Un servei de cantonada servit per Pitu el rematava de cap un Jonathan Toledo, que abans del descans marxava lesionat del terreny de joc. Amb l’empat a 1 s’arribava al descans.

A la represa, la Pobla de Mafumet agafava el domini del joc i avisava primer amb una falta directa d’Adri Gimeno que es perdia per sobre el travesser i amb una rematada de Moha des de l’interior de l’àrea després. Però un cop més apareixeria Dani Martí, l’home més en forma del Cerdanyola, que aprofitaria una jugada plena de rebots per batre a Perales en el 56.

El filial grana no ha abaixat el ritme i ha trobat el premi en una jugada afortunada. Una pilota rebotada en Alberto l’ha aprofitat Éric molt atent que no perdonava i restablia l’empat amb el cap. Amb la igualada al marcador els dos equips no han renunciat a la victòria, tot i que amb el pas dels minuts els homes de Juan Manuel Pavón han tancat al Cerdanyola en camp propi. I mes amb l’expulsió per doble groga de, que deixava els verds amb un home de menys en el 86. Al final, empat a 2 i un punt més per un Cerdanyola que travessa el millor moment de la temporada i que ha fet de Fontetes un fortí.

Comparteix: