L’actuació de la Policia Local desbarata la compra i l’ocupació irregular d’una casa habitada per una veïna de la ciutat

Una trucada va alertar de la situació que va acabar amb la detenció de la persona que suposadament hauria comprat la casa a un tercer i procedia a canviar-ne els panys.

Imatge: Alamy

Imatge: Alamy

La Policia Local va atendre el passat dijous 15 de febrer una trucada telefònica que alertava que al carrer del Francolí es sentien crits de “al ladrón” d’una dona. S’hi van desplaçar agents de la Policia Local. Allà van trobar la senyora G. A. S., discutint amb el senyor A. B. J., de 19 anys, amb domicili a Castelló de la Plana.

Els agents van poder saber que la casa és propietat de la senyora L. S. V., mare de G. A. S., que hi viu al lloc, però que des de fa uns dies s’està a casa de la filla perquè es troba malalta. G. A. S. hi va anar com cada dia a regar les plantes i es va trobar amb el senyor A. B. J. dins la casa, qui ja havia canviat el pany de la porta posterior i estava a punt per canviar el pany de la porta principal, sense que es trobessin pertinences seves a l’interior del domicili. Els agents van procedir a la detenció del senyor A. B. J., qui va manifestar que la casa li havia venut una altra persona per uns 400 euros.

Comparteix: