Continua la recerca del noi desaparegut

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que mantenen la recerca del noi de 13 anys de Cerdanyola que es troba en parador desconegut des del passat 19 de febrer. La família ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar al noi que viu a Barcelona i Cerdanyola.

Noi-desaparegut-amb-abrioc-que-portava-en-el-momentEls Mossos d’Esquadra han confirmat a aquesta redacció que continua la recerca del noi de 13 anys i que les actuacions les porta la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Horta-Guinardó, tot indicant que la denúncia es va presentar a Barcelona.

La família demana la col·laboració ciutadana i que es faci arribar qualsevol tipus d’informació que pugui ajudar a trobar al menor trucant al telèfon 112 o als Mossos d’Esquadra. Així, s’ha donat l’alerta a les xarxes socials i també s’ha fet una crida a través de diferents folletons impresos penjats al carrer en els que s’informa que la denúncia ha estat efectuada pel seu pare als Mossos d’Esquadra.

El noi, en el moment de la desaparició, vestia un jersei blau fosc, pantaló de xandall negre, bambes Nike i jaqueta negra amb caputxa de pèl – la que porta a la foto que acompanya aquesta notícia).

Font: Cerdanyola.info

Comparteix: