Govern de Cerdanyola: “Vuit mesos treballant per millorar la ciutat”

La secció “Govern de Cerdanyola” és un espai satíric escrit pel community manager del conegut – i desaparegut – compte de Twitter @GovernCDV).

pleoctubre2Fa temps ens vam comprometre amb Cerdanyola Informa a escriure notícies del Govern de Cerdanyola. Però ja sabeu que la nostra paraula val una merda, així que, com és costum, no la vam complir. Però avui ens ve de gust escriure.

Durant aquests vuit mesos que no hem escrit hem seguit fent de les nostres. Hem fet el que més ens agrada: trair als nostres votants i faltar el respecte a la paraula que li vam prometre en forma de pamflet electoral per les eleccions de 2015. Sí, aquelles que 4.606 il·lusos us vau empassar.

El que deiem, durant aquests mesos hem fet moltes coses ben parides que vosaltres, lectors del Cerdanyola Informa, ja sabeu, però us farem un breu resum. Ara ja no podeu dir «El Govern no fa res». Perquè sí, el Govern ha fet tot això. De res.

 1. Hem continuat amb la dinàmica dels anteriors partits del Govern de Cerdanyola de tenir autèntiques empreses de col·locació en les empreses que tenen serveis privatitzats. El més important és reduir la taxa d’atur però, sobre tot, l’atur dels nostres simpatitzants.
 2. Hem invertit en parquímetres de la zona blava. No sigui el cas que vosaltres vulgueu pagar i la màquina no funcioni.
 3. Hem amagat sota la catifa les nostres intencions de netejar els abocadors tòxics de la Plana del Castell. Volíem amagar sota la catifa els 17 abocadors, però després de demanar nous estudis – pagats per vosaltres – ens van dir que no hi cabien.
 4. Mantenim – i mantindrem – les escoles bressol gestionades per empreses externes. D’aquesta manera, el preu per les famílies és més alt. Qui no tingui calés, que truqui als avis.
 5. Hem perdonat els impostos a l’església. Imagineu-vos que ells, que no tenen diners, haguessin de pagar per orar per tots nosaltres!
 6. I parlant de religió… hem pagat religiosament el deute amb els bancs. No volíem que Déu s’enfadi amb nosaltres.
 7. Hem suat una mica d’un grupet de persones que demanaven aturar els desnonaments a la ciutat. Qui vulgui viure en un piset, que s’ho pagui. Qui no s’ho pugui pagar, que deixi els metres quadrats per altra família que sí que pugui pagar. En això consisteix la justícia.
 8. Hem dinamitat els poquets moviments socials que quedaven vius a la ciutat. Amb això aconseguim que la ciutat estigui més neta: a menys moviments socials, menys cartells reivindicatius que embruten els espais públics.
 9. Hem esborrat del nostre portal web el programa electoral. No sigui el cas que us doni per riure una estona de la vostra estupidesa. Recordeu que fa poc menys de tres anys us vau creure totes aquelles tirallongues.
 10. Hem pujat la taxa de residus. I estudiem pujar el que li paguem a CESPA, que tants favors ens fa.
 11. Hem suat una mica d’això de «Cerdanyola, Vila Groga». Ni vila groga ni vila verda. Cerdanyola és Vila Negra, com el futur dels vostres petits estudiants.
 12. Hem omplert el poble d’incívics que llencen els mobles allà on volen. A això li diem llibertat. Ah, també hem omplert el poble de rates. De quatre potes també.

Què, tornareu a dir que no hem fet res? Que quedi clar que si no escrivim aquí, tal com ens vam comprometre, és perquè no parem de fer cosetes pel poble, per vosaltres i, sobretot, pels 4.606 il·lusos que ens vau donar confiança. Oi que ens tornareu a votar l’any vinent?

Govern de Cerdanyola. Al teu costat.

Comparteix: