Una trentena de restaurants participaran a la Setmana del Bacallà

El bacallà tornarà a ser el peix estrella de la carta i menú de 27 restaurants de la ciutat entre el 23 de febrer i el 4 de març.

Imatge: Alamy

Imatge: Alamy

Un any més es tornarà a celebrar la Setmana del Bacallà a la ciutat i enguany seran 27 els restaurants que hi prendran part. Durant la setmana del 23 de febrer al 4 de març, aquests restaurants oferiran als seus clients un mínim d’un plat elaborat amb bacallà dins el menú del dia i entre tres plats amb bacallà per triar a la carta.

Repeteixen de la darrera edició els bars i restaurants: Ca l’Enric, El Bon Àpat, Tast&Gust, Art&Pintxos, El Racó de la Plaça, Malagrapa, Bar La Pizzeria Solé Rossonero, Can Vidal 3, Tanino, El Tapeo, Cap i Cua, Can Valldaura, El Viejo Roble, Los Abetos, Cinnamon, Bar Grau i Via Cana. I s’incorporaran de nous: Shapó, La Petanca, El Bar de l’Ateneu, Tito Carlos, Bar Alaska, La Philomena, Casa Andreu, Els Cargols, Taps i Tapes i Restaurant Bosc Tancat.

La Setmana del Bacallà està molt ben valorada pels restauradors/es participants doncs atrau clients de la ciutat i també de les rodalies.


Díptic de la Setmana del Bacallà 2018

Comparteix: