La UAB dóna la benvinguda als estudiants estrangers

Com cada semestre, els estudiants estrangers que s’incorporen a la UAB poden participar als International Welcome Days, unes jornades que els permeten prendre contacte amb altres companys i amb els serveis i col·lectius de la Universitat. Tindran lloc del 12 al 17 de febrer.

Imatge: uab.cat

Imatge: uab.cat

Del 12 al 17 de febrer, la UAB organitza els International Welcome Days, unes jornades d’acollida per als estudiants estrangers que s’incorporen a la Universitat el segon semestre. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els nouvinguts es puguin familiaritzar amb el campus, els serveis i els col·lectius de la UAB, i que també puguin conèixer a altres estudiants, tant locals com d’altres països.

Durant la setmana tindran lloc diversos tallers i xerrades per donar a conèixer l’Erasmus Student Network, el Servei de Llengües, l’Observatori per a la Igualtat, Cultura en Viu o la Fundació Autònoma Solidària. A més, hi haurà un dinar internacional per compartir menjars típics dels diferents llocs d’origen dels estudiants, i la setmana acabarà amb una passejada per la ciutat de Barcelona.

El programa començarà el dia 12 amb una fira de col·lectius a la Plaça Cívica i una sessió de benvinguda a la Sala Cinema on intervindran Màrius Martínez, vicerector de Relacions Internacionals, i Sara Moreno, vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat. Moreno presentarà el protocol en casos d’assetjament i les activitats del Tàndem. Precisament, els International Welcome Days donen el tret de sortida al Tàndem, un cicle d’activitats on els estudiants poden practicar diferents idiomes i conèixer altres cultures en contacte amb altres companys.

Comparteix: