En marxa el Fantosfreak 2018!

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks Fantosfreak obre convocatòria de recepció de curtmetratges per a la seva 19a edició.

fantosfreakEl festival Fantosfreak afronta la 19a amb el desig de comptar amb el millor del fantàstic i el freak en format curt; un format que reivindica i defensa per la seva importància en l’aprenentatge audiovisual i perquè és de fàcil accés per a qualsevol públic. Aquest suport es mostra un any més mitjançant premis econòmics (2400€ en total) i mencions especials que es van afegir la passada edició com a reconeixement a aquells aspectes dels curts que també mereixen ser valorats, com la millor mort, el millor gag o la criatura més entranyable, entre d’altres.

Un certamen internacional

Durant la darrera edició, el festival va rebre gairebé 300 curtmetratges de 28 països, d’entre els quals el francès Garden Party nominat al millor curtmetratge d’animació als premis Oscar. Aixó és mostra de la bona acollida que el festival té entre els creadors i creadores d’arreu del món. A més, compta amb un públic de 1500 espectadors/es per nit, convertint el Fantosfreak en un dels festivals més multitudinaris de Catalunya.

El termini de recepció de curtmetratges finalitza el 15 d’abril.

El Festival Fantosfreak el coorganitzen l’associació homònima i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Més informació a www.fantosfreak.com

Xarxes socials:

Pàgina Facebook https://www.facebook.com/fantosfreak

Perfil Twitter @fantosfreak

Perfil Instagram @fantosfreak

Comparteix: