Els ajuntaments de l’àrea d’influència del Parc Taulí acorden una estratègia conjunta i reclamar recursos per l’Atenció Primària

Els onze municipis que conformen la Taula de Diàleg dels Ajuntaments de l’Àrea d’Influència de la Corporació Sanitària del Parc Taulí es van reunir per demanar que es compleixin els compromisos ja adquirits.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès va acollir, el divendres 2 de febrer, una nova Trobada de la Taula de Diàleg dels Ajuntaments de l’Àrea d’Influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

iSabadell

iSabadell

A l’acte, hi van assistit la primera tinenta d’Alcaldia i regidora de Promoció de la Salut de Cerdanyola del Vallès, Elvira Vila Caelles, l’alcaldessa i regidora de Salut de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, l’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor Cantador, acompanyada del regidor de Salut de Badia, Iván Sanz Pérez, l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez Renom, acompanyat pel primer tinent d’Alcaldia i regidor de Salut, Joan Creus Oliveras, l’alcalde de Polinyà, Javier Silva Pérez, l’alcalde de Ripollet, José María Osuna López, l’alcalde de Sant Llorenç Savall, Ricard Torralba Llauradó, acompanyat pel regidor de Sanitat, Juan Luis Serrano Toro, l’alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda Miralles i el regidor de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Ramon Vidal López.

Durant la trobada, els ajuntaments han compartit la preocupació per la situació del servei d’Urgències de l’Hospital Parc Taulí i han posat en comú les diferents realitats que viu l’Atenció Primària a cada municipi, on destaquen la no cobertura de baixes del personal sanitari o deficiències en el servei de Pediatria, i sobretot, la situació actual de les urgències a l’Atenció Primària.

La reunió també va servir per acordar les properes actuacions que duran a terme, com la reclamació de fer complir els compromisos adquirits amb l’Institut Català de la Salut i la Corporació Sanitària Parc Taulí per conèixer l’estat actual de les problemàtiques detectades amb un recull de dades objectives.

La Taula de Diàleg dels Ajuntaments de l’Àrea d’Influència de la Corporació Sanitària del Parc Taulí es reuneix periòdicament per a posar en comú les problemàtiques i mancances detectades a cada població relacionades amb l’atenció sanitària.

Comparteix: