El CP Cerdanyola guanya dues medalles d’argent al campionat de Barcelona

La temporada ja està iniciada i aquest cap de setmana era el torn de les figures obligatòries (FF.OO.), concretament amb el campionat de Barcelona que es disputava a Mollet del Vallès.

ANNA CTO BARCELONA 2018El club presentava un bon grapat de patinadors i patinadores a diferents categories, la majoria dels quals s’han classificat per al pròxim campionat de Catalunya de Santa Cristina d’Aro els dies 3 i 4 de març pròxims. Els resultats van ser força bons donat l’alt nivell de competició amb dues medalles d’argent: en Júnior femení l’Anna Ruiz va ser segona així com el Pol López en categoria juvenil masculí. A banda d’aquestes dues medalles, el club de Cerdanyola va classificar un total de 8 patinadors i patinadores per al pròxim campionat de Catalunya d’aquí a un mes, les altres classificades són:

Cadet: Clàudia López 5ª, Andrea García 10ª, Eva Dubosc 16ª, Judith Martin 19ª i Marta Barranco 22ª
Júnior: Paula Navarro 4rta:

Altres resultats van ser
Cadet: Carla García 25ª
Juvenil: Arnau Navarro 4rt, Gemma López 15ª i Carla Haro 18ª.

Aquests quatre patinadors es classifiquen per a la copa Barcelona que tindrà lloc a final d’any.

Comparteix: