El títol de transport interurbà dels autobusos només es vendran en els punts de venda autoritzats

A partir de l’1 de febrer, les targetes S1, S2, S3 es vendran exclusivament als punt de venda autoritzats. Els títols de transport urbà es continuaran venent als autobusos i, a més, també als establiments adherits.

buscerdanyolaLes targetes multiviatges de les línies interurbanes d’autobús s’hauran de comprar, a partir de l’1 de febrer, exclusivament als punts de venda autoritzats. A Cerdanyola, les targetes T10 es podran comprar als estancs situats a:

  • Carrer de Sant Ramon, 208
  • Avinguda de la Primavera, 16
  • Carrer Planeta, 1
  • Carrer de Sant Antoni, 1
  • Plaça de Goya, 4
  • Carrer de Sant Casimir, 25
  • Avinguda de Canaletes, 15 Local 4
  • Avinguda de Catalunya, 53

La venda de les targetes interurbanes (PA, 648, A4, A7,B2, B4, B5, B7 i e3, N61, N62 i N64) ja no estaran disponibles a l’autobús. Si que ho estaran les targetes multiviatges de les línies urbanes (SU1, SU2, SU3). Aquestes, la T-10 i la T-4, es podran seguir comprant als mateixos autobusos i també als estancs mencionats anteriorment.

Per a més informació consultar el web www.moventis.es. També està disponible l’app moventis.es amb tota la informació de la xarxa de busos en temps real.


Cartell informatiu de la venda de targetes multiviatges de les línies interurbanes

Cartell informatiu de la venda de targetes multiviatges de les línies urbanes

Comparteix: