Es posa en marxa un nou programa d’activitats per a la Gent Gran

La nova proposta d’activitats per al 2018 segueix amb la línia d’oferir a la Gent Gran eines per sentir-se millor i tenir més autonomia, crear espais on poder relacionar-se i participar.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha fet públic el nou programa d’activitats per a la Gent Gran. Aquest inclou tallers i activitats de temàtiques diferents en àmbits com el benestar, la relaxació, les noves tecnologies, la cultura… Un conjunt de propostes gratuïtes obertes a la ciutadania de Cerdanyola del Vallès.

El programa d’activitats del primer semestre del 2018 inclou:

Activitat ‘Calma la ment i obté benestar’: activitat de benestar personal per aprendre a relaxar-se i sentir-se millor.

Taller bàsic d’anglès per a viatjar: taller pràctic i dinàmic per aprendre nocions bàsiques d’anglès per fer turisme.

Entrenament de la memòria: activitat preventiva que ajuda al manteniment de la memòria en sessions setmanals d’una hora.

Treure profit al teu smartphone: taller pràctic per aprendre el funcionament bàsic d’un telèfon intel·ligent.

Taller de Risoteràpia: activitat de promoció de la salut i del benestar personal, fent èmfasi en el riure i la relaxació.

Ioga i relaxació per a sentir-se millor: activitat amb la participació de persones grans i persones adultes amb discapacitat amb la col·laboració del Centre Ocupacional Barcanova.

Espai d’arteràpia al museu: activitats creatives al museu amb l’objectiu de relaxar-se i obtenir benestar personal.

A més, el dimecres 24 de gener es farà una visita al taller ‘l’Art del Vitrall’ ubicat a Sabadell. La sortida es farà des de l’Ateneu a les 9:30h.

Les inscripcions a totes les activitats, que començaran a finals de gener, es poden realitzar trucant al telèfon 935 808 888 extensió 2141 o al correu electrònic neiradml@cerdanyola.cat.


Tríptic del programa d’activitats per a Gent Gran gener-juny 2018

Comparteix: