Cerdanyola dóna a conèixer els seus actius turístics a les xarxes socials

L’Ajuntament impulsa el compte oficial ‘Visit Cerdanyola’ a les plataformes de Facebook i Instagram amb l’objectiu de potenciar arreu del territori actius propis de la ciutat com la història, la cultura, el catàleg de serveis, el comerç o les reserves naturals.

captura_visit_cerdanyolaL’aposta ferma de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès per adoptar nous canals i recursos digitals que permetin posicionar la ciutat com un referent al territori de turisme de proximitat i potenciar els actius comercials, patrimonials, naturals i culturals propis s’ha traduït, aquest mes de gener, en l’impuls del compte oficial ‘Visit Cerdanyola’ a les xarxes socials Facebook i Instagram.

L’objectiu d’aquesta iniciativa –promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica- és aprofitar la gran implantació i popularitat d’ambdues plataformes digitals per obrir un nou canal de promoció i difusió dels actius turístics de la ciutat. A través d’aquest perfil, doncs, es difondran continguts d’interès -com ara rutes, activitats culturals, espais d’interès patrimonial i natural, el catàleg de serveis o l’oferta comercial- dirigits, especialment, a un públic de proximitat provinent del Vallès Occidental i de comarques limítrofes.

La regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, assegura que “volem convertir el perfil de ‘Visit Cerdanyola’ a Facebook i Instagram en un canal de comunicació i de fidelització directe amb els nostres visitants i amb els ciutadans de Cerdanyola del Vallès que ens permeti relacionar-nos amb ells, implicar-los en el dia a dia de la ciutat i potenciar i dinamitzar el nostre comerç de proximitat, els mercats, els museus o el patrimoni arquitectònic local”.

L’impuls del compte oficial de ‘Visit Cerdanyola’ s’emmarca en la campanya de promoció del comerç local ‘Jo compro a Cerdanyola, i tu?’ endegada el passat mes de desembre pel consistori amb l’objectiu de donar a conèixer els elements més destacats del municipi.

Comparteix: