Premi Boehringer Ingelheim per a un projecte de la UAB

Tal com informa la UAB, el projecte “Avaluació de la transmissió vertical de PRRSV1 en granja inestable: efecte de la paritat i títols d’anticossos neutralitzants”, de Jordi Soto, guanya un dels tres premis Europeus d’Investigació sobre la síndrome PRRSV1.

preuabEl projecte dirigit per l’investigador predoctoral Jordi Soto Vigueras, del Departament de Sanitat i d’Anatomia Animals “Avaluació de la transmissió vertical de PRRSV1 en granja inestable: efecte de la paritat i títols d’anticossos neutralitzants” ha guanyat un dels tres premis Europeus de Recerca sobre la Síndrome Reproductiva i Respiratòria Porcina (PRRS per les seves sigles en anglès) que atorga l’empresa Boehringer Ingelheim Animal Health, dotat amb 25.000 euros cadascun.

També han resultat guanyadores en aquesta quarta edició dels premis una investigació francesa i una de la Universitat Complutense de Madrid. L’objectiu de les ajudes és fomentar el desenvolupament de mètodes pràctics per al control del PRRS i reconèixer l’excel·lència científica en aquest camp.

El guardó fomenta la interacció i l’intercanvi acadèmic entre investigadors i veterinaris de porcí, ja que el lliurament es realitza durant la conferència anual European PRRSpective, en què participen especialistes internacionals en salut porcina.

Amb aquesta nova edició del Premi Europeu de Recerca en PRRS, Boehringer Ingelheim reforça el seu suport a la investigació per millorar el control del PRRS a Europa i la resta del món. Incloent els tres premis d’aquesta edició i els més de 50 projectes sobre PRRS premiats fins al moment als Estats Units i a la Xina, la companyia ja ha contribuït amb més d’un milió d’euros a finançar la investigació aplicada sobre aquesta malaltia porcina.

La convocatòria per al Premi Europeu de Recerca en PRRS de 2018 s’obrirà al febrer i inclourà nous acords per ajudar els veterinaris que vulguin presentar una proposta d’investigació.

Comparteix: