Primer punt obert d’informació de SOM Energia Cerdanyola del 2018

El passat dimarts 9 de gener es va fer, com ja és habitual a la sala que l’espai gastronòmic Cal Pintxo posa a disposició de les entitats cíviques i culturals de Cerdanyola que necessiten un espai per fer les seves activitats, el primer punt obert d’informació del 2018. Per primer cop, diverses persones van decidir donar-se d’alta, en aquell mateix instant, com a clients de la cooperativa.

Les trobades mensuals del punt obert d’informació del Grup de SOM Energia a Cerdanyola del Vallès es fan, habitualment, el primer dimarts de cada mes, a les 18,00 h., sempre a Cal Pintxo. Aquesta vegada, però, i degut a la proximitat de les festes nadalenques, es va decidir ajornar una setmana la convocatòria.

La trobada va ser la més nombrosa de totes les organitzades fins a la data. El grup de persones interessades en tenir més informació sobre la cooperativa va ser més elevat del que, fins ara, era habitual. I, el que és més important, es van apropar fins a Cal Pintxo diverses persones decidides a fer el canvi cap a les energies renovables, la qual cosa van fer en aquell mateix moment. Això, afegit al fet de que, durant les darreres setmanes, s’han donat d’alta com a clients a la ciutat bastants particulars, i també diverses empreses, ens fa tenir l’esperança de que aquest any que ara comença pot ser especialment interessant per als promotors del nou grup local a Cerdanyola.

Com ja vam comentar, entre els projectes que SOM Energia a Cerdanyola vol posar en marxa de forma immediata destaquen l’organització d’una sèrie de conferències sobre el consum energètic responsable, així també sobre com disminuïr la despesa energètica tant a la llar com als comerços. Seguirem informant tant al nostre bloc com a la nostra pàgina de Facebook.

Font: Som Energia Cerdanyola.

Comparteix: