El Museu de Ca n’Oliver proposa un taller de disfresses d’Indiana Jones

El taller, adreçat a famílies amb infants, es durà a terme el diumenge 21 de gener a les 11:30h al Museu de Ca n’Oliver.

indiana_22En el marc de l’exposició temporal A la recerca dels tresors perduts, el Museu de Ca n’Oliver conjuntament amb el CRAC (Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola) ofereixen el Taller de Disfresses sobre Indiana Jones. Aquest any, a la rua de Carnaval de Cerdanyola del Vallès (10 de febrer) hi haurà una carrossa dedicada a Tadeo Jones., personatge d’animació apassionat de l’arqueologia i amb molta facilitat per ficar-se en embolics. El primer curtmetratge protagonitzat per Tadeo Jones es va convertir en el curt espanyol més premiat de la història. Posteriorment es va fer el salt a la gran pantalla i l’aspirant a arqueòleg ja ha protagonitzat dues pel·lícules i té una tercera en projecte.

El Taller de Disfresses sobre Indiana Jones per a famílies amb infants es farà el diumenge 21 de gener d’11:30h a 13:30h. Les persones participants en l’activitat aprendran a confeccionar un dels elements més característics de la indumentària de l’arqueòleg cinematogràfic, el seu inseparable barret Fedora. Qui ho desitgi també podrà elaborar uns altres elements per tal de poder-se disfressar d’Indiana al Carnaval. El Taller es gratuït i no cal inscripció prèvia.

Comparteix: