L’any comença amb un ampli ventall d’activitats literàries a la ciutat

L’any nou agafa el relleu de l’anterior en l’àmbit literari i es manté un ampli programa de lletres, lectures i diferents activitats al voltant de la literatura a Cerdanyola del Vallès.

LibrosEl primer trimestre del 2018 literàriament ens ofereix propostes de tallers, cursos, clubs de lectura, la nova programació del Cafè amb lletres i del Suc amb lletres, contacontes, presentacions de llibres, exposicions, jocs… A més, aquest any se sumen al programa d’activitats literàries els dinars il·lustrats, uns dinars tertúlia en companyia d’un il·lustrador/a convidat.

D’altra banda, fins al 12 de febrer està oberta la convocatòria per a presentar originals al Premis Literaris de Cerdanyola del Vallès. Aquest any se celebrà el XXIII Premi de Novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders, el XXII Premi de Poesia Miquel Martí i Pol i el VIII Premi de Narrativa Breu Caterina Albert. Els Premis Literaris els organitzen conjuntament l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Programa d’activitats literàries està impulsat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i recull activitats organitzades des del mateix consistori, des de la Biblioteca Central, llibreries de la ciutat, entitats culturals, centres cívics, museus i d’altres espais.

Comparteix: