La Biblioteca posa en marxa la segona edició del Joc de l’Okka

El joc de l’Okka està adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys i té com a objectiu fomentar la lectura d’una manera engrescadora.

joc_okkaLa Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès, després de l’èxit de la primera edició, torna a oferir el Joc de l’Okka. Es tracta d’un taulell gegant amb les característiques caselles del tradicional joc de l’oca. Els infants participants han de llençar el dau i mure’s per les caselles, a mida que van llegint llibres de diverses temàtiques. El joc inclou diverses proves que els i les lectores han d’anar superant fins aconseguir les quatre claus del joc. Les inscripcions per a participar es poden fer a partir del 12 de gener a la mateixa biblioteca (plaça d’Enric Grandos, 1).

El Joc de l’Okka i els seus personatges han estat dissenyats pel personal de la biblioteca, que per a la segona edició presenta un plafó totalment renovat, noves proves i molta diversió.

El divendres 11 de maig es realitzarà la II Festa de l’Okka per cloure el joc. La festa es durà a terme davant de la Biblioteca (al passeig del Pont), seran convidats tots els infants que hagin seguit el joc i se’ls hi lliurarà un obsequi personalitzat.

A las primera edició del joc de l’Okka van participar 130 nens i nenes i entre tots van llegir 682 llibres. El repte de la biblioteca per a la segona edició és superar aquestes fantàstiques xifres.

Comparteix: