El Cerdanyola FC cau derrotat en el primer matx de l’any

Un gol d’Àngel de la Torre en la primera meitat condemna a un bon Cerdanyola que es mostrava insistent i el fa començar el 2018 amb derrota.

DS7zefDXkAAHonkEls locals van perdonar dues ocasions en els primers minuts de partit, moments que van fer reaccionar un renovat Cerdanyola per endollar-se en el partit. Una primera part on serien els locals qui s’avançaven en el marcador en el minut 24′, després d’una combinació per banda esquerra que acabava batint a Del Río.

Tot i això el Cerdanyola gaudia d’algunes ocasions a l’àrea escapulada però sense massa encert amb xuts llunyans. Cal dir que la primera part de l’equip ha estat prou bona, a nivell col·lectiu.

Ja en la represa els verdiblancs milloraven el seu joc i l’Europa no acabava de trobar els espais necessàris per a continuar creant perill. No obstant, el bon joc no servia als Cerdanyola per a gaudir d’ocasions determinants,clares, i no es trobaven amb el gol. La més clara seria per Roger, qui per banda dreta arribava a l’àrea petita assistint amb una passada de la mort per a l’Albert López.

També una vaselina de Toledo que tornava després de sanció, no tenia èxit després d’una errada del porter gracienc. L’Europa patia molt en el tram final del partit, sobretot a pilota aturada, on el Cerdanyola intentava fer-se fort.

Finalment, al 81′ Roque de cap ficava la pilota dins la xarxa però el gol seria anul·lat per l’assistent i el resultatfinalitzava en 1 a 0 per a l’Europa. El proper partit es disputarà a casa diumenge dia 14 de gener a les 12h. Font: cfc.cat.