Musikaos demana una sala de música en directe

Musikaos, juntament amb altres entitats locals, s’han reunit amb l’alcalde i la regidora de cultura, Elvi Vila, per demanar una sala de concerts, ja que «no pot ser que en una ciutat com Cerdanyola no tingui una sala on realitzar esdeveniments», expressa el comunicat, alhora que lamenta que la ciutat hagi perdut «primer el Casal de Joves i ara el Circus», que ha tingut com a conseqüència que Musikaos no pot muntar l’agenda de l’any 2018.

Imatge: Facebook Musikaos. @HelenaTorrent

Imatge: Facebook Musikaos. @HelenaTorrent

L’entitat demana una sala on les bandes amateurs puguin tocar per primera vegada, on les bandes consolidades puguin fer intercanvi de concerts amb grups d’altres ciutats, on es pugui programar durant tot l’any, i recorda que «Cerdanyola sempre es posa la medalla de ciutat de músics», malgrat que actualment està necessitada d’equipaments.

Amb el tancament de la Sala Circus, que realitza avui el seu últim concert, els músics de Cerdanyola se senten abandonats «mentre veuen que altres entitats més minoritàries tenen espais genials i recursos».

Musikaos recorda que «la música és cultura i s’ha de cuidar», i anuncia que continuarà treballant per aconseguir un espai polivalent on tinguin cabuda totes les entitats culturals i juvenils de la ciutat.

Comunicat de Musikaos

Hoy nos hemos reunido Musikaos y varias entidades mas de Cerdanyola con el alcalde y la regidora de cultura para abordar la necesidad de una sala de conciertos. No puede ser que una ciudad como Cerdanyola no tenga una sala donde montar eventos. Perdimos el Casal de Joves, ahora el Circus, nos quedamos colgados, paralizados, sin poder montar agenda este año que entra.

Cerdanyola siempre se pone la medalla de “ciudad de músicos”… Pues se necesitan equipamientos donde las distintas entidades podamos seguir programando, reunirnos, establecer sedes sociales… se necesita una sala donde las bandas amateurs puedan tocar por primera vez, donde las bandas consolidadas puedan hacer intercambio de conciertos con grupos de otras ciudades, donde podamos programar durante todo el año…

Los músicos de Cerdanyola nos sentimos abandonados. Mientras vemos como otras entidades mas minoritarias si tienen espacios geniales y recursos. La música es cultura y hay que cuidarla.
Cerdanyola cada dia es mas ciudad dormitorio. Vemos poblaciones mas pequeñas que tienen mucho mas que nosotros.

Estamos trabajando para conseguir un espacio polivalente donde tengan cabida todas las entidades culturales y juveniles de la ciudad.

Os seguimos informando…

Comparteix: