Avui se celebra l’últim ple de l’any

L’últim ple de 2017 se celebrarà aquesta tarda a les 19 hores a la sala de plens de l’Ajuntament. Una hora abans tindrà lloc l’audiència pública, un espai on la ciutadania pot expressar-se davant els representants dels diferents grups municipals amb representació plenària.

ajuntamentEl ple d’avui tindrà tretze punts amb dos grans protagonistes: el Bosc Tancat i els protocols d’assetjament laboral i sexual de l’Ajuntament. Respecte a la Zona Esportiva Municipal Bosc Tancat, el govern proposarà al plenari la pèrdua d’eficàcia de l’acord plenari de 21 de desembre de 2013 relatiu a la modificació del contracte de gestió del servei públic. Segons l’alcalde, Carles Escolà, l’acord de 2013 que l’empresa concessionària Sport Natura Rural assumia diverses actuacions no previstes en la concessió inicial a canvi d’una compensació de l’Ajuntament en el cànon anual. Llevat que l’empresa no ha complert l’acord, el govern proposarà reclamar el cànon.

L’altra gran protagonista del ple, que són els protocols d’assetjament laboral, vindrà separat en dos paquets:

  • Aprovació inicial del protocol per a la prevenció i l’abordatge de situacions d’assetjament sexual, per raó del sexe, de l’orientació sexual i de la identitat sexual en l’àmbit laboral.
  • Aprovació inicial del protocol per a la prevenció i l’abordatge de situacions d’assetjament psicològic i altres discriminacions en l’àmbit laboral.

El govern presenta aquests dos punts amb l’objectiu de garantir unes relacions laborals òptimes, sense que cap persona hagi de patir situacions d’assetjament sexual o psicològic.

Comparteix: