L’Ajuntament i la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer signen un conveni per lluitar contra la malaltia

La regidora de Drets Civils, Elvi Vila, i la presidenta de la Junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Rocío López, han signat un conveni de col·laboració per a la implementació durant el 2017 del projecte ‘Lluita contra el càncer’

conveni_cancer-18L’Ajuntament i l’AECC col·laboraran en promoure la prevenció, sensibilització i lluita contra el càncer. L’Ajuntament contribueix al finançament del projecte mitjançant l’atorgament d’una subvenció per un import de 1.500 euros.

L’entitat local té entre els seus objectius lluitar contra el càncer en totes les modalitats possibles a través del desenvolupament de funcions i activitats de divulgació i prevenció, investigació, formació i assistència.

Les seves activitats es concreten en donar a conèixer l’AECC i els serveis i programes que porta a terme, l’oferiment d’un punt de trobada per persones que estan passant pel procés de superació de la malaltia, la sensibilització sobre diferents tipus de càncer i divulgar informació actual sobre els mateixos i la conscienciació sobre els beneficis de deixar de fumar i provocar un canvi cultural progressiu respecte a l’addició al tabac.

Comparteix: