La 9a Trobada de bàsquet instituts-Grup Catalònia reuneix 180 participants

El Parc Esportiu Municipal de Guiera va tornar a acollir la Trobada de bàsquet entre instituts i la Fundació Catalònia, organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud.

DSFol75XkAAJcX5

Imatge: @esthergb14

L’alumnat de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat del diferents instituts del Vallès Occidental Sud i practicants dels centres de la Fundació Catalònia es van donar cita, el divendres 15 de desembre, al Parc Esportiu Municipal de Guiera per gaudir de la 9a Trobada de Bàsquet. Els instituts participants van ser Gorgs i Banús de Cerdanyola del Vallès, Badia de Badia del Vallès, La Ferreria de Montcada i Reixac i Lluís Companys de Ripollet.

Les 180 persones participants van repartir-se en 18 equips i cadascun d’ells van jugar cinc partits de bàsquet. L’objectiu de la trobada és fomentar la relació entre persones de col·lectius diversos com són l’alumnat de secundària i persones amb discapacitat intel·lectual, alhora que gaudeixen de la pràctica esportiva inclusiva de forma lúdica.

La trobada va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Al llarg de l’any, el Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud i la Fundació Catalònia col·laboren de forma estreta. A banda de la trobada de bàsquet, organitzen una d’handbol amb la mateixa filosofia. També duen a terme una visita de l’alumnat de secundària a les instal·lacions de Flor de Maig per a que conegui de primer mà com viuen en aquest centre i la pràctica de l’esport de l’slalom.

Comparteix: