L’Ateneu proposa un taller de dansa creativa per a adults

L’objectiu és descobrir les possibilitats del propi cos, sentint la música a través del moviment i gaudir d’aquest procés.

0001El taller és molt obert i va dirigit a totes les persones que tenen el desig de ballar i que potser no han tingut la possibilitat de fer-ho. També a tothom a qui tot i agradar-li la dansa no l’ha practicat mai per por a no fer-ho bé, per manca de coordinació, vergonya o d’altres limitacions creades per un mateix. I vinculat a l’educació, s’adreça a mestres d’infantil i primària que volen aprendre el treball del taller per utilitzar-lo a les seves classes.

Ballar individual i col·lectivament

Les persones participants aprendran a moure’s  i a ballar sense necessitat d’utilitzar una tècnica específica de dansa sinó que a través de l’escolta de la música, de la sensibilitat de cadascú i de la creació individual i de grup, deixant sortir el moviment personal i autèntic que tothom porta dins.

El ball donarà seguretat i confiança al cos dels participants i moviment aconseguint gaudir-ne. Alhora que es perd la por a la dansa, descobrint que tothom pot i té dret a ballar  i que no cal ser grans ballarins per gaudir amb la música, el moviment i la dansa.

Apuntar-s’hi

Per inscriure’s cal passar per la recepció de l’Ateneu, omplir el full de matrícula, validar-lo i anar a la OAC a registrar-lo. El preu del taller és de 56,05€.

El taller s’articula com a monogràfic de 8 sessions d’hora i mitja, un cop per setmana. Es pot escollir entre dilluns o dimecres de 18:30 a 20h.

El grup necessita un mínim sis alumnes.

El calendari dels grups és el següent: Grup I (dilluns) es farà els dies 15 , 22 i 29 de gener, 5, 19 i 26 de febrer i 5 i12 de març. Grup II (dimecres) es programarà els dies 17, 24 i 31 de gener, 7, 14 i 21 de febrer i 7 i 14 de març.

Comparteix: