L’Ajuntament accepta la protesta de les entitats de discapacitat – diversitat funcional i treballarà perquè en anys venidors el Tren de Nadal sigui adaptat

El diumenge les entitats de persones amb Discapacitat – Diversitat Funcional van aturar el Tren de Nadal per manifestar la seva protesta davant la no accessibilitat del convoi llogat aquest any

moment_protestaEl govern municipal entén l’acció de les entitats de discapacitat – diversitat funcional, que ahir van aturar el tren de Nadal per manifestar la seva queixa davant la no accessibilitat d’aquest transport per a tothom, i es compromet a treballar perquè no torni a passar en propers anys.

Per fer la contractació d’aquest trenet, duta a terme per l’Ajuntament, es va contactar amb empreses que ofereixen aquest servei. Es tracta d’una proposta novetat aquest any a la nostra ciutat, per la qual cosa els trenets adaptats ja estaven reservats per altres poblacions. En properes contractacions el govern local buscarà solucions que atenguin la diversitat de la ciutat, fent que tothom pugui gaudir d’aquest servei.

L’alcalde de la ciutat, Carles Escolà, va escriure en el seu perfil de twitter que les entitats organitzadores de l’acció “tenen tota la raó del món”, afegint que “no pot passar” que el Tren de Nadal no sigui accessible i que des de l’Ajuntament “treballarem perquè no torni a passar”.

Comparteix: