Taula rodona d’autors locals a la Viquipèdia

L’alumnat de C2 del servei Local de Català va iniciar un projecte per situar les persones escriptores de la ciutat a l’enciclopèdia virtual Viquipèdia. Es farà avui a partir de les 7 de la tarda a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central.

aina_portadaLa sala Enric Granados de la Biblioteca Central acollirà avui a partir de les 7 de la tarda una taula rodona d’autors locals a la Viquipèdia. En aquesta taula rodona hi participaran algunes de les persones escriptores de la ciutat presents a l’enciclopèdia. Hi seran Maria Victòria Lovaina, Guillem Gavaldà, Sonia Moya, Miquel Sánchez i Aina Sastre i estarà moderada per la montcadenca Elisa Riera.

Entrevista a Aina Sastre.

Els alumnes de C2 del Servei Local de Català de Cerdanyola van iniciar aquest projecte, dotant la viquipèdia d’informació sobre aquests autors/es. La Biblioteca completa la iniciativa amb una mostra relacionada amb els autors i el treball realitzat pels alumnes de català.

Aquesta activitat s’ha organitzat en col·laboració per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a través del servei de Cultura i en el marc del Pla Director de lectura i la Biblioteca Central de Cerdanyola.

L’accés a la taula rodona serà lliure per totes les persones interessades en el món de la literatura.

Comparteix: