Cerdanyola acull el 35e Congrés de CIOFF España.

Els dies 7 i 8 de desembre, l’Esbart Sant Marçal, organitzadors de la Mostra Internacional de Dansa Popular, seran els amfitrions dels membres de la secció espanyola del Consell Internacional d’Organitzadors de Festivals de Folklore (CIOFF). Per l’Esbart, aquest congrés dóna el tret de sortida a la organització de la 35ena edició de la Mostra internacional de Dansa que se celebrarà el Juliol de 2018 a Cerdanyola.

daPer commemorar l’estada dels congressistes, l’Esbart organitza una actuació especial. L’actuació tindrà lloc divendres 8 de desembre, a les 20:00 al teatre de l’Ateneu; l’entrada del espectacle són 3€ o una joguina nova (destinada a la campanya “Una nit d’il·lusió per tothom”).

CIOFF ha estat reconeguda com entitat col·laboradora de la UNESCO i per a l’Esbart formar-ne part es una font d’aprenentatge i millora en l’organització del festival folklòric de la Mostra de Dansa i un punt de trobada i intercanvi d’experiències amb Festivals de prestigi de tota Espanya.

Comparteix: