L’exposició ‘A la recerca dels tresors perduts’ prorroga la seva estada al Museu de Ca n’Oliver

L’exposició homenatge a l’Indiana Jones es podrà visitar al museu fins a l’11 de febrer de 2018.

expoindianaL’exposició A la recerca dels tresors perduts. Homenatge a l’arqueòleg cinematogràfic Indiana Jones prorroga la seva estada al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver fins a l’11 de febrer gràcies a la bona acollida tant de les persones visitants lliures com de les participants a les diferents activitats complementàries programades.

La mostra produïda per l’Arqueoxarxa i comissariada per Ruben Molins, convida a descobrir els tresors que amaga el misteriós hangar nord-americà, l’Àrea 51, que com diu ‘Indy’ ”Haurien d’estar en un museu”. El Sant Graal, l’Ídol d’Or de la fertilitat, el Capçal de Ra o la Calavera de cristall s’exposen al costat dels veritables tresors de la nostra història.

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i el CRAC estan preparant noves activitats per als propers mesos per fer arribar a tots aquells que encara no coneixen les aventures d’un dels arqueòlegs cinematogràfics més conegut i, potser, d’altres. La pròxima activitat serà el dissabte 25 de novembre quan es farà una visita guiada a l’exposició. La visita està prevista a les 18:30h i és gratuïta.

Comparteix: