Els finalistes del Concurs d’Idees Innovadores presenten els seus projectes davant el jurat

Cada finalista va exposar dimarts a la tarda les seves idees i les característiques de la seva proposta davant el jurat del concurs i d’una cinquantena d’assistents a la jornada de presentació. En els propers dies es coneixaran els guanyadors i guanyadores d’aquesta edició.

Imatge: Revista de Ripollet

Imatge: Revista de Ripollet

L´acte de presentació dels 10 projectes finalistes de la darrera edició del concurs d´idees innovadores es va portar a terme dimarts a la tarda davant d´una cinquantena d´assistents a la sala d´actes del Centre d´empreses Can Gavarra de l´Ajuntament de Polinyà. L´acte va comptar amb la presència de l´alcalde de Polinyà, Javi Silva,  i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental,Ignasi Giménez, així com també del conseller comarcal de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Joan Carles Paredes. En les seves intervencions  van animar als finalistes a continuar treballant amb esperit emprenedor,  donant suporta a la creativitat i els reptes socials en l´àmbit de l´economia social.

Properament es faran públics els projectes guanyadors d´aquesta 4a edició del concurs d´idees innovadores i us informarem de l´acte d´entrega de premis.

El projectes finalistes són els següents:

  • Confecció de roba de senyora sostenible i ecològica.
  • Ripolab Hacklab.
  • Bicinity Eco-lògic.
  • Arte Paliativo.
  • Càtering social: “menjar bo i just“.
  • Filigrana Produccions.
  • iCanWalk.
  • Chapter#2.
  • Som Solidaris-Ens ajudem?
  • Resident.

El concurs vol identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d’idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial. Els quatre projectes guanyadors rebran una aportació econòmica de 2.500 euros cadascun i el suport d’una consultoria externa per a la maduració i millora de la idea, el contrast amb potencials clients, en l’elaboració del model de negoci i full de ruta del projecte.

A més, tindran accés a serveis i recursos d´altres administracions locals i participaran en una trobada anual d´emprenedoria amb possibilitat de presentació a potencials inversors. Els projectes guanyadors també rebran suport de la comunitat de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès en la difusió i promoció dels projecte. Consell Comarcal.

Comparteix: