La UAB acull una jornada de la xarxa ‘El perfil de la Ciutat’

La jornada, que es farà el 24 de novembre, portarà per títol Cercant des dels municipis el paper de vigia i de far i l’obertura anirà a càrrec de l’Alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà.

La Xarxa ‘El Perfil de la ciutat‘ organitza una nova jornada per seguir debatent sobre el paper dels observatoris de ciutat. La jornada, que porta per títol Cercant des dels municipis el paper de vigia i de far es durà a terme el divendres 24 de novembre durant el matí a la sala d’actes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’Alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, serà l’encarregat d’obrir la jornada parlant dels Observatoris de Ciutat i l’Anuari 2017 de la Xarxa El Perfil de Ciutat. L’Ajuntament de Cerdanyola també intervindrà en la jornada amb una ponència, que farà conjuntament amb l’Ajuntament de Rubí, sobre Els Observatoris de Ciutat en l’estructura municipal.

La jornada inclourà ponències a càrrec d’altres municipis que formen part de la xarxa i un debat posterior. Seguidament serà el torn de les conferències d’experts i la cloenda la farà l’Alcalde de Sabadell, Maties Serracant, que parlarà de Sabadell com a ciutat mitjana i l’Observatori de Ciutat.

La Xarxa ‘El Perfil de la Ciutat’

El Projecte ‘El Perfil de la Ciutat’ consisteix en la col·laboració tècnica, metodològica i de recerca d’una sèrie d’Ajuntaments, a través, principalment, dels seus Observatoris Socioeconòmics. Actualment està format per 14 ajuntaments, entre ells el de Cerdanyola del Vallès.

La col·laboració entre els ens municipals té com a objectiu desenvolupar i aplicar eines, metodologies i indicadors tècnics per a mesurar la qualitat de vida i benestar de les ciutats, és a dir, dels seus ciutadans.


Programa de la jornada Cercant des dels municipis el paper de vigia i de far

Observatori de Ciutat de Cerdanyola del Vallès

Comparteix: