Tot preparat per a celebrar l’Aplec de Sant Iscle 2017

El diumenge 19 de novembre es viurà un nou Aplec de Sant Iscle amb els actes habituals organitzats al voltant de l’església romànica de Sant Iscle.

L’esplanada de l’església de Sant Iscle tornarà a ser l’escenari de l’aplec anual, que serà el punt de trobada, un any més, d’entitats, col·lectius i ciutadania en general. L’església romànica i també l’ermita de Santa Maria de les Feixes obriran les seves portes per a poder ser visitades entre les 10h i les 14h.

Les entitats o particulars que vulguin gaudir de taula i cadires per esmorzar i/o dinar a l’aplec hauran de reservar-les abans del 16 de novembre. Les reserves les coordina el tècnic de cultura, Xavier Bàguena i per contactar amb ell es pot fer al telèfon 935 808 888 extensió 3270 o al correu electrònic baguenagj@cerdanyola.cat

El mateix 19 de novembre es podrà accedir en vehicle fins al a vall de les Feixes abans de les 8h per a poder descarregar. A partir de les 9h es tallarà el camí de Can Catà al trànsit i l’accés es podrà fer caminant o en microbus, que estarà operatiu entre les 9h i les 17h amb viatges d’anada i tornada.

A les 11:30h està prevista la missa i quan acabi el repartiment de panets beneïts. L’Agrupació Sardanista de Cerdanyola, acompanyada per la Cobla de Sabadell, faran una ballada de sardanes a partir de les 12h.

Concurs de fotos

Al llarg del dia tindrà lloc el 42è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, organitzat per l’AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet). A més, per tercer any, el concurs també tindrà l’apartat d’Instagram. Consulteu les bases

Aspectes importants a tenir en compte

No es podrà fer foc a terra. És per això que es posaran a disposició unes barbacoes-graelles. N’hi haurà 20, que s’hauran de compartir entre totes les colles participants.

Es posarà a disposició carbonet per a les graelles. No hi haurà llenya a la venda. Ni es permetrà que se’n reculli del bosc, on no es podrà alterar res.

Comparteix: