La celebració de les Milles de Cerdanyola afectarà la mobilitat i el recorregut de les línies de bus

Durant les Milles de Cerdanyola alguns carrers de la ciutat quedaran tallats a la circulació provocant canvis en els itineraris de les línies de bus SU1, SU3, e3, B2, B4, B7 i A4

lesmillesEl dissabte 18 de novembre tindran lloc les Milles de Cerdanyola, que provocarà el tall de circulació, a partir de les 16h, a la cruïlla dels carrers Francesc Layret, passeig de Cordelles i Lluís Companys. Les línies SU1, SU3 i B7 faran un recorregut alternatiu per l’avinguda de Catalunya, passeig del Pont i avinguda de la Primavera. Les línies B2, e3 i B4 en direcció UAB-Sabadell faran el recorregut per l’avinguda de Catalunya i els carrers de Santa Anna i Francolí. Direcció N-150, el bus passarà pels carrers de Santa Marcel·lina, passeig de Cordelles, carrers de Bonasort i de Foment, passeig Acàcies i avinguda de la Primavera

A partir de les 16h també s’anul·laran els recorreguts pels carrers Mare de Déu del Pilar, Sant Enric, Escoles, Altimira i avinguda Sant Iscle de les línies SU1, A4 i B7. El recorregut alternatiu en direcció Sant Cugat – Montflorit serà per l’avinguda de la Primavera i carrer de Santa Rosa. El recorregut alternatiu de l’SU1 en direcció Canaletes serà per l’avinguda de Flor de Maig, carrer de Santa Rosa i avinguda de la Primavera.

Trenta minuts abans de la sortida de la cursa, a les 19:30h, i fins el pas del darrer corredor/a quedaran tallats al trànsit el passeig de Cordelles, els carrers de Bonasort i Foment i l’avinguda de Catalunya i Anselm Clavé. Per això, a partir de les 19 hores les línies SU1, A4 i B7 es desviaran per Santa Rosa i pl. Europa. També a partir de les 19 hores les línies e3, B2 i B4 circularan per avinguda de la Primavera, pl. Estatut, avinguda de la Primavera, carretera de Barcelona, Cardoner, Can Pallarès, Santa Anna i Francolí en totes direccions.

Afectació a la Zona blava

El servei d’estacionament regulat amb control horari (zona blava) de l’avinguda de Catalunya, Sant Iscle i Primavera, del passeig de Cordelles i els carrers de Lluís Companys, Anselm Clavé i Sant Enric quedarà anul·lat des del dissabte al matí i fins a la fi de Les Milles Nocturnes. En els trams senyalitzats estarà prohibit estacionar.


Afectacions línies SU1, SU3, A4 i B7

Afectacions línies E3 B2 I B4

Comparteix: