Francos: «L’Ajuntament ha perdut 250.000 euros d’una subvenció que estava concedida»

Víctor Francos va anunciar al darrer ple que la Diputació de Barcelona va anul·lar una subvenció de 250.000 euros que tenia concedida a l’Ajuntament de Cerdanyola perquè «l’Ajuntament no havia fet la seva feina».

Víctor Francos (PSC) ha tingut accés a un decret de la Diputació de Barcelona on s’aprovava que la substitució de l’enllumenat de mercuri per l’adaptació a la normativa de medi ambient a Cerdanyola, per un valor de 250.000 euros queda anul·lat perquè l’Ajuntament de Cerdanyola, que tenia els diners concedits, «no ha fet la seva feina», anunciava el regidor, qui va afirmar que el decret estava signat per la Presidenta i per la secretaria de la Diputació.

Francos considera molt greu que l’Ajuntament hagi perdut 250.000 euros que ja tenia concedits. Escolà va respondre’l que «no tenia coneixement d’això. Si és un error l’haurem de reconèixer».

Cerdanyola Informa ha tingut accés al document que recull el detall de les sol·licituds i els acords de col·laboració que es van concretar entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, un document de “preacords inicials” que es va plasmar a la pròpia web de l’Ajuntament de Cerdanyola el 28 de juliol de 2016.

Cliqueu sobre la imatge per accedir al document.

d

Comparteix: