Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el C.O. Barcanova- Montflorit

La regidora de Drets Civils, Elvi Vila, i el director gerent C.O. Barcanova-Montflorit, Grup de Serveis d’Iniciativa Social, Francesc Xavier Ferré, han signat un conveni de col·laboració per a la implementació durant el 2017 del projecte ‘Activitats d’inclusió social: Transport adaptat per accedir als recursos comunitaris’

firma-28L’Ajuntament i el C.O. Barcanova – Montflorit desenvoluparan el projecte Activitats d’inclusió social amb el transport adaptat per accedir als recursos comunitaris. Aquest ajut permetrà el desplaçament amb el transport escaient de les persones usuàries del C.O. Barcanova – Montflorit a activitats esportives, tallers inclusius i propostes culturals, ciutadanes i de lleure.

L’Ajuntament contribueix al finançament del projecte mitjançant l’atorgament d’una subvenció per un import de 4.618,50 euros.

El grup C.O. Barcanova-Montflorit té entre els seus objectius fomentar la inclusió social i potenciar el desenvolupament individual i social de les persones amb discapacitat intel·lectual que requereixen de l’ajut de terceres persones i tenen mobilitat reduïda. Amb aquesta finalitat s’han programat activitats utilitzant serveis i recursos comunitaris que afavoreixen el desenvolupament personal i la inclusió social de les persones usuàries del Centre Ocupacional.

Comparteix: