La Fiscalia arxiva l’expedient judicial que imputava a polítics i treballadors municipals

L’expedient judicial 493/2013 Previes Penal del Jutjat de 1a Instancia nº8 de Cerdanyola del Vallès iniciat amb data de l’any 2013 arrel d’una denúncia de l’EMD Bellaterra ha quedat arxivat.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Al setembre de 2016 va ser noticia que estaven imputats l’exalcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, la regidora Eulàlia Mimó, el cap de l’Area d’Urbanisme i espai Públic (càrrec de confiança) Jaume Escoda i el arquitecte municipal Joan Carles Sallas (únic funcionari municipal) amb lloc de treball a Cerdanyola. Ara, 14 mesos més tard, l’expedient ha quedat arxivat.

La Fiscalia ha indicat que no hi havia cap indici de delicte penal i al contrari que indicava que els contenciosos administratius donaven la raó a l’Ajuntament de Cerdanyola, i segon, la jutjessa va considerar que no es podia jutjar cosa jutjada i resolta favorablement, que obligava al seu arxivament per no poder-se en cap cas apreciar delicte penal. Per altra banda, la mateixa EMD Bellaterra, veient que no hi ha motivació possible, ha renunciat a recorrer l’arxivament, i s’ha fet el tancament d’aquest cas judicial clarament especulatiu amb el perjudici a funcionaris i persones electes públiques.

Comparteix: