A la recerca de la deessa Demèter

El Museu de Ca n’Oliver organitza l’activitat Indiana Jones i el museu maleït dins la programació de l’exposició A la recerca dels tresors perduts, que acull fins al 26 de novembre.

indianaEl Museu de Ca n’Oliver continua amb la programació complementària de l’exposició A la recerca dels tresors perduts. Homenatge a l’arqueòleg cinematogràfic Indiana Jones. En aquesta ocasió serà Indiana Jones i el museu maleït, una activitat per a tots els públics: famílies, infants, joves, adults…

El diumenge 19 de novembre, a parir de les 11:30h, diferents personatges de la saga d’Indiana Jone faran viure, a les persones participants, una aventura en què la protagonista de la recerca serà la deessa Demèter. El jaciment de Ca n’Oliver, els edificis reconstruïts i els diferents espais del Museu seran els escenaris del joc i les peripècies que proposen els amics de Cheap Films amb la col·laboració del CRAC (Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola).

Cheap Films és una firma audiovisual de La Seu d’Urgell que recrea rodatges de pel·lícules per dinamitzar esdeveniments en els quals les persones participants es converteixen en actors i actrius per unes hores.

Comparteix: