La contaminació atmosfèrica i els entorns escolars a debat en el marc del Projecte Educatiu

El projecte de Camins Escolars segueix creixent dins el Projecte Educatiu de Ciutat. El 21 de novembre, l’Espai Enric Granados acollirà les conferències Contaminació atmosfèrica, urbanisme i salut i Infància, espai públic i mobilitat. Les dues estan obertes a la ciutadania, especialment a la comunitat educativa.

caminsescolarsA les escoles Serraperera, Xarau i La Sínia, se li sumarà en breu l’institut Jaume Mimó en el projecte dels Camins Escolars. Dins d’aquest, també es vol continuar debatent i reflexionant sobre la relació entre contaminació atmosfèrica, la transformació de l’espai públic i els models de mobilitat de la ciutat per a la salut dels infants, joves i les seves famílies.

El 21 de novembre, a les 18:30h a l’Espai Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola, es durà a terme l’acte La contaminació atmosfèrica i els entorns escolars, oberta a tota la ciutadania, especialment a la comunitat educativa per a poder debatre i reflexionar sobre la seva rellevància a la nostra ciutat. Es duran a terme dues conferències. Mireia Gascón, investigadora de l’Institut de Salut Global de Barcelona (IS Global) parlarà de Contaminació atmosfèrica, urbanisme i salut. Pau Avellaneda, geògraf urbanista, especialista en mobilitat i infància, tractarà sobre Infància, espai públic i mobilitat.

Comparteix: