Tarda de robatoris a Cerdanyola

Ahir la Policia Local va acuar a dos establiments comercials de Cerdanyola degut a dos robatoris.

PoliciaA les 20.14 hores del dia 28 d’octubre, agents d’aquesta policia local van tenir coneixement que s’havia produït un furt a un establiment de l’av. de Catalunya i els autors eren un parc proper. Adreçats al lloc els agents van identificar M. G. I., de 53 anys, veïna de Sabadell i C. B. J., de 50 anys, també veïna de Sabadell, a qui se’ls va ocupar una bossa amb roba de nens amb les etiquetes d’una botiga de l’av. de Catalunya i a sota 21 paquets de pernil d’un altre establiment i una carpeta amb documentació pertanyent a un altre establiment. Alhora una treballadora de la botiga de pernil identifica les dones con les que havien furtat gènere al seu establiment. per tot el que s’exposa. Les dones van ser denunciades i citades de compareixença davant l’Autoritat Judicial.
A les 18.15 hores del dia 29 d’octubre, agents d’aquesta policia es van desplaçar a la benzinera del carrer de Can Pallarès, on hi havia una persona que havia furtat productes. En arribar al lloc una empleada va assenyalar als agents un home que marxava del lloc, com la persona que havia furtat productes. Els agents van intentar identificar l’home, negant-se reiteradament, sent advertit de les conseqüències de la negativa en diverses ocasions, fins que va haver de ser detingut. Una vegada a les dependències policials, es va identificar com a G. G. P., de 34 anys, veí d’aquesta ciutat, qui va ser informat que seria investigat per un presumpte delicte lleu de furti una vegada practicades les diligències necessàries, va ser posat en llibertat i citat de compareixença davant l’Autoritat Judicial.
Comparteix: