Derrota per la mínima del Cerdanyola FC contra un rival directe

Derrota per la mínima en l’onzena jornada de lliga devant un rival directe com és el Granollers. Una primera part igualada on no hi ha hagut clares ocasions de gol, però sí aproximacions per ambdos cantons, i una segona meitat marcada en la mtaeixa dinàmica, però marcada per l’expulsió d’Eric Pujol per doble targeta groga groga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa primera aproximació arribaba al 11’, on el Granollers ho probaba de forma tímida. En la següent acció, tot i la falta de Montoro sobre el rival, remataria de cap en una bona combinació dels verdiblancs.

AL minut 21’ Alex Alba ha salvat in extremis una centrada lateral que acababa en servei de banda. En la següent acció arribaba la més clara de la primera meitat amb un remat de cap.

El Cerdanyola FC ho intentaba, i seria novament Montoro, molt actiu en atac però sense encert, qui no aporfitaba una centrada lateral de Pau lopez. Ja als darrers instants de la 1a meitat, Javi Sanchez aconseguia robar la pilota a prop de l’area de Ramos per finalment enviar la pilota per sobre el travesser.

El marcador es mantenia intacte als primers 45’, i seria el Cerdanyola FC qui avisaba al minut 56’ amb un xut de Roger, que topaba en la defensa rival. Seguidament, el Granollers obriria la llauna, i seria Javi Sanchez qui fes pujar el 0 a 1 al marcador.

Colchero, porter visitant, aturaria en 2 temps un xut llunyà al minut 62’, i donaba tranquilitat als visitants. Tot i això els verdiblancs han tingut oportunitats per empatar el partit, una d’elles la protagonitzaba Víctor Aliaga al 72’ qui després d’una gran jugada individual filtraba una passada per Montoro que no arribaria.

Novament el Cerdanyola FC, arribaba amb perill per mitjà d’Alex Alba que s’incoporaba a l’atac i fregaba el pal dret de la porteria del Granollers.

La més clara en la segona meitat seria per el recent ingresat al terreny de joc, Samu Obeng, qui al 85’ no feia pujar el segon gol al marcador devant de Miguel. Al últims minuts, n’ha tingut vàries per empatar el Cerdanyola gràcies a Mario Roque, qui protagonitzaba dues rematades de cap, però la més clara ha estat al 87, un remat que acababa al travesser.

El pròxim partit, es disputara a camp de l’UE Sant Andreu dissabte a les 20h. Font CFC:

Comparteix: