Es presenta la 3ª edició de les 3 hores de resistència BTT a Cerdanyola

El circuit de resistència en btt del Vallès, 3HRBTT, arriba a Cerdanyola per tercer any consecutiu.

bttDesprés de les proves celebrades a Sabadell, Terrassa i Ripollet, els pròxims 4 i 5 de novembre arriba el torn a la nostra ciutat. A la presentació celebrada el passat diumenge 19 al PEM Guiera, es va donar a conèixer les novetats d’enguany. Entre les que destaquen les nombroses activitats i proves esportives que s’hi donaran dins el marc de la fira del corredor.

A la presentació, hi va assistir Conchi Haro (Regidora d’Esports), Ricardo Lopez (representant de Solmòbil) Ramón Rodriguez (President CEM Cerdanyola) i Alex Lopez (organitzador circuit 3HRBTT). LEs inscripcions ja estan obertes i tota la informació disponible a la web de la cursa: www.3hrbtt.com

Comparteix: