La suposada “víctima” de “listas de alumnos” d’Espejo Público és una militant de Ciutadans/SCC

Tal i com Llibertat.cat ha posat de manifest a les xarxes socials i al seu portal web, la suposada “víctima” de “listas de alumnos” d’Espejo Público a Antena3, presentat per Susana Griso, és una activa militant de Ciutadans i de Societat Civil Catalana (SCC) de Cerdanyola, Laura Casado.

Amb un ràpid seguiment a la xarxar podem comprovar com Casado ha presidit actes de SCC, paradetes de C’s, i fins es fotografia amb la diputada unionista Inés Arrimadas. En una altra imatge, la “víctima” del muntatge televisió apareix sostenint un cartell que, en el seu dia, C’s va acusar que “eren de la CUP”: els de la manifestació del 26 d’agost contra els atemptats fonamentalistes a Barcelona.

A partir del descobriment de la identitat de la “víctima” del programa sensacionalista Espejo Público, a la xarxa s’han posat de manifest que altres persones que hi apareixen menteixen durant l’entrevista i també són membres dels grups unionistes C’s o SCC.

 DMDGhE0XUAA_bjKDMDGiLeXcAABenv

Comparteix: