La Universitat Popular manté la passejada “Pels Camins de la Via Verda” dissabte 7

La Universitat Popular de Cerdanyola comunica que manté la passejada “Pels Camins de la Via Verda”, pel proper dissabte 7 d’octubre, on caminaran a la vora del Torrent de Can Domènech.

uab bellaterra-03Davant de les circumstàncies polítiques i socials que es viuen actualment a Catalunya, des de la Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès (UPcdv) ​hem cregut oportú fer-vos arribar el següent aclariment respecte a l’activitat que portarem a terme el pròxim dissabte 7​ ​d’octubre​, l’excursió “Camins​ ​per​ ​la​ ​Via​ ​Verda.​ ​UAB-Bellaterra​”.

Som conscients que, en aquests moments, es dona una situació d’excepcionalitat on una gran part de la població es veu impel·lida a participar a les diverses  mobilitzacions convocades com a resposta als esdeveniments que es venen succeint durant els darrers dies. Com és natural això ha condicionat l’agenda i la vida cultural de les nostres ciutats, que no poden mantenir-se indiferents davant la situació actual.

En aquest context, i després d’un procés de deliberació, des de la UPcdv s’ha decidit, a dia d’avui, mantenir la realització de l’activitat del 7 d’octubre​. Considerem que és
necessari, més que mai, i dintre del possible, mantenir una activitat cultural i associativa intensa davant d’una situació que pot perllongar-se al llarg d’un temps indefinit.

Malgrat això, aquesta activitat es podria veure afectada si es donés una situació o convocatòria de mobilització que consideréssim necessari atendre. Qualsevol novetat al respecte es comunicarà amb la màxima antelació possible mitjançant e-mail i facebook.

En cas de dubte, us animem a contactar amb nosaltres i fer-nos arribar els vostres comentaris.

Universitat Popular de Cerdanyola – UPcdv

[Web] [Facebook] [Twitter] [correu: universitatpopularcdv@gmail.com]

 

Comparteix: