Expressa’t: El poble català diu si a la república catalana i no a l`estat feixista espanyol

En el dia d’ahir, el nostre poble ha escrit una pàgina històrica en la lluita per l’obtenció de la nostra emancipació nacional. La classe obrera i les classes populars han demostrat una integritat, dignitat i generositat enorme en la lluita contra les forces de repressió de l’estat epanyol, essent, el comportament de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, senzillament, criminals.

DSC00976L’estat espanyol, dirigit pel reaccionari i corrupte govern de Rajoy, recolzat directament pel PSOE i C’s i, indirectament per l’oportunisme que, o be actua demandant un referèndum pactat amb l’estat espanyol opressor – al que li reconeixen la capacitat de tutela dels drets democràtics de la nostra nació – o be demanen als treballadors fer un NO vergonyant desde la incomprensió de la lluita de classes, ha demostrat que l’únic que pot oferir al nostre poble és la repressió i la violació de tot tipus de drets.

Davant la violència de l’estat reaccionari espanyol, els treballadors hem multiplicat la solidaritat i hem mantingut oberts els col·legis durant tot el cap de setmana. Hem defensat les urnes per exercir el nostre dret a l’autodeterminació, passant per sobre de l’actuació salvatge de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, responsables de 844 ferits i de tot tipus d’humiliacions i violacions dels drets fonamentals de les persones. El nostre partit ha estat present en la defensa de les urnes en col·legis de la província de Barcelona i Girona.

Al criminal comportament del govern i de les forces de repressió de l’estat, concretament Guàrdia Civil i Policia Nacional, hem de sumar-li la indecència dels mitjans de comunicació de l’estat espanyol que han mentit descaradament, manipulat la informació i recolzat obertament la repressió contra el nostre poble. Tot això, unit a l’exaltació del feixisme i la impunitat de les hordes feixistes defineixen, amb claredat, que l’estat espanyol és un estat reaccionari, enemic del poble de Catalunya i de la resta de pobles i nacions de l’estat espanyol, així com enemic del proletariat i de les classes populars.

El Comitè Nacional del Partit Comunista Obrer de Catalunya recolza la Vaga Nacional Política per la República Catalana, convocada pels sindicats, i fa una crida als treballadors i treballadores a secundar-la i movilitzar-se. Així mateix, el Partit Comunista Obrer de Catalunya, davant el triomf del SI en el referèndum celebrat ahir, exigeix al Govern que compleixi amb les lleis de transitorietat aprovades pel Parlament i que es proclami la República Catalana com estat independent.

Per últim, també volem destacar i agraïr les múltiples mostres de solidaritat de la classe obrera de la resta de pobles de l’estat espanyol i les seves manifestacions de recolzament. Tot i que aconseguim la emancipació nacional, la raó de ser del nostre partit és la conquesta de l’emancipació de la classe obrera catalana i aquesta únicament serà possible units, en virtut del principi de l’internacionalisme proletari, amb la classe obrera de l’estat espanyol, per derrocar a la burgesia i el seu estat, sigui de la nacionalitat que sigui, construint el Socialisme i imposant la dictadura del proletariat, que és la més gran expressió democràtica possible.

Barcelona, a 2 d’octubre de 2017

COMITÈ NACIONAL DEL PARTIT COMUNISTA OBRER DE CATALUNYA  (P.C.O.C)

Comparteix: