[RESULTATS PER COL·LEGIS] 17.120 cerdanyolenques voten al Referèndum

El 39’8% de la ciutadania de Cerdanyola amb dret a vot ha participat en el referèndum per l’autodeterminació celebrat avui 1 d’octubre que havia convocat la Generalitat.

resultats

Cliqueu per ampliar

IMG_20171001_135646Un total de 17.210 veïnes i veïns de la ciutat han votat al llarg de la jornada del Referèndum 2017. Els seus vots emesos representen el 39,8% del cens electoral. D’aquests vots 14.250 (83,24%) han estat per al Si; 2.135 (12,47%), per al No; 533 (3,11%) han estat considerats volts blancs i 202 (1,18%), vots nuls.

Els 13 col·legis electorals s’han pogut constituir a la ciutat. La nit del dissabte al diumenge centenars de veïnes i veïns han romàs als col·legis per evitar que foren precintats i no es pogués dur a terme la jornada electoral. Les meses s’han pogut constituir però problemes de caire informàtic amb dificultat la connexió amb el cens electoral. Progressivament totes les meses electoral han pogut rebre a les persones electores amb normalitat. Durant tot el dia, però especialment pel matí, s’han format llargues cues als col·legis electorals. Tothom que ha volgut ha pogut votar en el Referèndum 2017. A les 20h han tancat els col·legis i ha començat l’escrutini les dades del qual s’han donat a conèixer a la plaça de Francesc Layret, on s’havia aplegat moltes de les persones que han format part de les meses i veïnat en general.

Comparteix: