Cerdanyola Recorda: el ferrocarril vallesà

Com hom té constància que som moltes les ciutadanes i els ciutadans aficionats al món del ferrocarril, he cregut que seria interessant reproduir unes col•laboracions que vaig fer al butlletí Riu-Sec (nº 35 de març del 1984 i nº 39 de juliol i agost del mateix any).

En aquella època jo portava una secció que es titulava “Col•leccionisme – Filatèlia”, i sempre que feia referència a una temàtica relacionada amb aquesta, comentava un xic d’història del tema.

Adjunto també tres publicacions: la primera, editada per l’Ajuntament de Terrassa amb motiu de la commemoració del centenari de l’arribada del ferrocarril a aquesta població (1856-1956); la segona, referent a una exposició de ferrocarrils en miniatura com a complement del primer centenari anteriorment esmentat i, per última, la tercera, les meves col·laboracions al butlletí Riu-Sec de 1984.

Cliqueu sobre les imatges per accedir al document complet:

 

ferrocarril

Captura de pantalla de 2017-09-12 17-07-10

riusec

Cerdanyola Recorda és una secció d’Albert Lázaro.

Comparteix: